O NAMA

Agram d.d. je tvrtka registrirana za obavljanje tehničkih pregleda i registraciju vozila, homologaciju, certificiranje vozila (atesti) te ispitivanje tahografa. Članica je Koncerna Agram, osnovana 1999. godine.

Višegodišnjim uspješnim upravljanjem stanicama za tehnički pregled vozila, tvrtka je izgradila prepoznatljivu kvalitetu usluga, a visokim standardima gradnje i opremljenosti objekata unaprijedila ukupnu kvalitetu sustava tehničkih pregleda vozila na prostorima BiH. Stručan kadar, brza i kvalitetna usluga glavne su odrednice poslovanja.

Pored navedenih usluga, Agram d.d. pruža i usluge posredovanja pri registraciji vozila u suradnji sa renomiranim osiguravajućim kućama, Euroherc i Adriatic osiguranjem.

U svom sastavu tvrtka ima 37 moderno opremljenih stanica za tehnički pregled vozila – 30 stanica na prostoru Federacije BiH i 7 stanica u Republici Srpskoj. Upravo takva dostupnost stanica za tehnički pregled širokom krugu zadovoljnih korisnika, osigurala je Društvu jednu od vodećih pozicija na tržištu tehničkih pregleda vozila u BiH.

S tendencijom daljnjeg širena svoje mreže, AGRAM d.d. se kontinuirano i planski razvija kako bi bio što dostupniji klijentima, a sve u cilju što bolje sigurnosti svih sudionika u prometu na našim cestama.

PODACI O DRUŠTVU

Agram d.d.
IV. brigade HVO Stjepana Radića 7, 88320 Ljubuški

IB: 4272097340000
PDV broj: 272097340000
E mail: agram@agram.ba
Adresa (Sarajevo):
Trg međunarodnog prijateljstva 20

NA SVAKOM PRIJEĐENOM KILOMETRU
SIGURNOST PRIJE SVEGA

POTRAŽITE NAS
NA VIŠE OD 30 LOKACIJA